Qui som?.

Qui som?

Sonology és una empresa jove i dinàmica que engloba serveis per al món dels esdeveniments, audiovisuals i instal·lacions tècniques, ja siguin discoteques, teatres, estudis de ràdio…

El nostre personal professional ens ajuda a assegurar l’èxit dels projectes dels nostres clients. Actuant de manera minuciosa per tal de tenir controlat fins a l’últim detall i oferint una alta capacitat de resposta en tot moment.

Un altre dels pilars de l’empresa a destacar és que a Sonology disposem d’un servei addicional únic, i és que comptem amb un departament tècnic d’investigació i desenvolupament (I+D) que treballarà per dur a terme tot allò que requereixi solucions especials per tal d’assolir els objectius dels clients.

D’altre banda, el departament de I+D treballa a diari per desenvolupar nous sistemes que permetin millorar els serveis existents i, fins i tot, oferir-ne de nous dotant així a l’empresa d’un creixement continuat.

Per què Sonology?

A Sonology portem el pensament creatiu a cada pas. A vegades, detalls simples per complementar el disseny general es passen per alt, o no es treu el màxim rendiment de la tecnologia que s’utilitza. Aquestes són algunes de les àrees en que l’atenció al detall dóna el millor resultat per al seu pressupost. Combinem el disseny i la creativitat amb el nostre coneixement de les tecnologies audiovisuals. Així doncs, tant si es tracta del disseny creatiu per a un concert, el disseny per una instal·lació tècnica o per a una conferència, l’enfocament és sempre el mateix: La creativitat, el detall, l’estil i la funcionalitat.

La salut i la seguretat és un factor molt important en el nostre negoci. Garantir la seguretat dels assistents i del personal és de gran importància per cada feina que emprenem. Per tant, a totes les feines, ja siguin petites, grans o potencialment perilloses, es realitzen avaluacions de risc completes i s’estableixen els mètodes que ha de seguir el personal per minimitzar els riscos laborals. No té gaire sentit elaborar una avaluació de riscos si el personal que porta a terme les tasques no s’han adherit a l’avaluació, així doncs, els nostres caps de projectes que realitzen les avaluacions dels riscos, sempre són presents durant la labor per tal d’assegurar que el personal segueix estrictament el contingut de l’avaluació.

Per sobre de tot ens apassiona la nostra feina. Cada producció està dirigida per un cap de producció de Sonology a temps complet, i no per un professional independent, assegurant que la passió, l’entusiasme i l’experiència es transmet per tota l’empresa, d’aquesta manera, assegurem l’èxit en l’execució final del projecte, i generem un gran grau de satisfacció a tot l’equip.

La integritat i l’honestedat és el que obtindrà del nostre equip, si creiem que alguna cosa no funcionarà tan bé com podria, nosaltres l’hi comunicarem amb tota sinceritat. Però al mateix temps li oferirem altres opcions que, segons la nostra experiència en el sector, opinem que funcionaran millor. Preferim beneficiar el client de la nostra experiència i entendre els pros i els contres de cada decisió que prenem.