So i Llum

So d’alta qualitat

Disposem d’equips de so d’alta qualitat i primeres marques per oferir el millor servei als nostres clients. Dimensionem els nostres equips segons les necessitats dels espais per oferir la millor cobertura durant l’esdeveniment. Cobrim des d’esdeveniments privats i petit format fins a actes de grans dimensions, som completament flexibles amb els espais.

IL·LUMINACIÓ

Tenim una gran varietat de material d’il·luminació amb l’última tecnologia del mercat, caps mòvils, pantalles led, pars, videoprojecció, làser etc. Podem adaptar-nos a qualsevol tipus de situació que requereixi il·luminació espectacular.

ESCENARIS I ESTRUCTURES

Ens encarreguem de muntar tot l’escenari, així com les estructures necessàries per poder penjar els equips de so i d’il·luminació. Comptem amb tot tipus de tarimes, truss i estructures que ens permeten muntar qualsevol tipus d’escenari.

En l’àmbit tècnic aquests són tres pilars del món de l’espectacle i els esdeveniments on la bona combinació dels tres dóna resultats sorprenents amb un pressupost òptim. Tot això amb Sonology és possible, ja que són tres aspectes els quals dominem a la perfecció. Són tres elements que van lligats un a continuació de l’altre i tots formen una part fonamental del producte final. Sense estructura no hi ha lloc per als artistes, ni on muntar el so i la il·luminació, sense so l’esdeveniment perd força i sense il·luminació, queda més pobre. La combinació d’aquests dos últims, so i llum, permet crear una sincronia perfecte per crear espectacles espectaculars, on el nostre client valorarà molt positivament la seva inversió i el públic acabarà amb ganes de continuar gaudint d’espectacles d’aquest nivell. Així doncs, la capacitat de planificar, executar i supervisar aquests tres aspectes, ens permeten polir i assegurar fins a l’últim detall que tot anirà sobre el previst oferint la millor solució possible ajustada a les necessitats del cient.