T’agradaria treballar amb nosaltres? Ara és la teva oportunitat, amb l’objectiu de seguir creixent, Sonology obra una vacant a les oficines. L’informació de l’oferta de treball es troba a continuació:

ESTAT DE L’OFERTA: COBERT

DESCRIPCIÓ:
Empresa del sector de serveis audiovisuals, esdeveniments i espectacles precisa comercial amb capacitat d’aprenentatge, facilitat de comunicació i orientació al client. S’encarregarà de la relació empresa-client durant el procés de venda. Jornada de treball a concretar de dilluns a divendres.

TASQUES A DESENVOLUPAR:
Proporcionar als clients informació sobre les característiques dels productes i serveis que ofereix l’empresa.
Donar a conèixer l’empresa i tots els seus productes a nous clients i mostrar-ne les qualitats.
Dur a terme el seguiment dels clients durant el procés de venda.
Utilització de bases de dades i software CRM per la gestió dels clients.

CAPACITATS REQUERIDES:
Imprescindible fluïdesa en català i castellà. Es valorarà residencia pròxima al lloc de treball. Disposició a l’aprenentatge, relació interpersonal, iniciativa, comunicació, orientació al client i responsabilitat.
Es valorarà experiència, formació o estar cursant estudis relacionats però no son requisits necessaris per aquesta oferta.

ALTRES DADES:
Incorporació: 17/12/2018 (Formació remunerada durant Desembre, incorporació definitiva a partir del Gener)
Durada del contracte: 6 mesos
Prorrogable:
Jornada: Mitja jornada, horari a concretar. 20 hores setmanals de Dilluns a Divendres.

COM APLICAR:
Enviar CV en format pdf a info@sonology.cat

Podeu descarregar el document amb l’informació d’aquesta oferta fent clic des del següent enllaç:

RSA Grup amb l’afany de continuar millorant el servei ofert al client i la qualitat dels equips ha adquirit nous productes per DJs de la marca Pioneer.
Els productes que s’incorporen al material de RSA Grup són dos reproductors CDJ-2000 nexus i una taula de mescles DJM-900 nexus. Tots dos productes formen part de la gama alta de productes de Pioneer per DJs i es poden trobar presents en tots els sets i cabines de deejays professionals tant en discoteques com en grans festivals.
Podeu consultar tota la informació i especificacions del material als següents enllaços:

DJM-900 nexus

CDJ-2000 nexus

El proper Dissabte 12 de Març RSA Grup estarà present en el taller de cuina de postres saludables de David Gil.
David Gil és cap de producció i creativitat de tot el grup de restaurants d’elBarri liderats per Albert Adrià. Recentment ha estat guanyador del premi al Millor Xocolater d’Espanya 2015.

Per a aquesta ocasió es farà un desplegament audiovisual excepcional per tal d’oferir als assistents del esdeveniment els millors angles de visió possibles dels procediments a l’hora de preparar els postres.

Per aconseguir-ho s’ha planificat utilitzar un sistema de càmeres mòbils a traves d’un processador de vídeo multicàmera a temps real per poder passar les imatges a traves d’una pantalla gegant. D’aquesta manera es preveu aconseguir mostrar de prop tots els passos que seguirà en David Gil per tal de preparar els postres.

La Marató TV3

El proper diumenge 13 de Desembre, RSA Grup col·laborarà sense ànim de lucre en la sonorització i la il·luminació del concert solidari que s’organitza al pavelló municipal de l’Esquirol en motiu de la marató de TV3 d’enguany, per recaptar fons destinats, aquests any, a la investigació sobre la diabetis.