RSA Grup amb l’afany de continuar millorant el servei ofert al client i la qualitat dels equips ha adquirit nous productes per DJs de la marca Pioneer.
Els productes que s’incorporen al material de RSA Grup són dos reproductors CDJ-2000 nexus i una taula de mescles DJM-900 nexus. Tots dos productes formen part de la gama alta de productes de Pioneer per DJs i es poden trobar presents en tots els sets i cabines de deejays professionals tant en discoteques com en grans festivals.
Podeu consultar tota la informació i especificacions del material als següents enllaços:

DJM-900 nexus

CDJ-2000 nexus

El proper Dissabte 12 de Març RSA Grup estarà present en el taller de cuina de postres saludables de David Gil.
David Gil és cap de producció i creativitat de tot el grup de restaurants d’elBarri liderats per Albert Adrià. Recentment ha estat guanyador del premi al Millor Xocolater d’Espanya 2015.

Per a aquesta ocasió es farà un desplegament audiovisual excepcional per tal d’oferir als assistents del esdeveniment els millors angles de visió possibles dels procediments a l’hora de preparar els postres.

Per aconseguir-ho s’ha planificat utilitzar un sistema de càmeres mòbils a traves d’un processador de vídeo multicàmera a temps real per poder passar les imatges a traves d’una pantalla gegant. D’aquesta manera es preveu aconseguir mostrar de prop tots els passos que seguirà en David Gil per tal de preparar els postres.